Vi sender pakker på alle hverdage | Fast fragtpris 39,00 DKK | Fri fragt fra 499,00 DKK
Fast fragtpris 39,00 DKK | Fri fragt 499,00 DKK

Handelsbetingelser

Når du foretager et køb, bekræfter du, at du er minimum fyldt 18 år. Opfylder du ikke disse betingelser, må du IKKE benytte dig af vores website. Toked.dk kan aldrig drages til ansvar for eventuelle skader som følger af ulovlig eller forkert brug af vores produkter. Alle produkter skal være utilgængeligt for børn og unge under 18 år!

 

Levering

Hvis du bestiller din ordre inden kl. 16.00 på hverdage, vil din pakke blive sendt samme dag (helligedage undtaget). Den typiske leveringsstid er 1-2 hverdage. Ved valg af GLS har pakkerne 2-3 dages leveringstid, da de først bliver afhentet fra pakkeshoppen dagen efter. På mærkedage tager vi det forbehold, at der kan være længere leveringstider. Det er dage såsom 420, Black Friday og lignende. I yderst sjældne tilfælde kan det også være i starten på måneden, hvis vi oplever ekstraordinær travlhed og volume af pakker.

 

Anonymitet

Anonymitet er ekstremt vigtigt for os! Derfor sender vi altid din pakke 100% diskret. Selv på pakken og dit kontoudtog fra banken vil der stå skrevet et neutralt afsendernavn. Vores navn udskifter vi periodisk for at være endnu mere anonyme. Men hvis du selv vil gøre noget for at gøre det endnu mere anonymt, opfordrer vi til at være en pakkeshop. Juridsk er vi nemlig bundet til at skrive vores adresse og telefonnummer på pakken. Dermed kan det på en måde spores til vores butik. Men ved at bestille til en pakkeshop er det kun dem, der har mulighed for at se vores adresse og dermed spore sig frme til vores butiks type. Men det må de ikke. Så hvis du ikke lige kender den ansatte i butikken, så har du absolut nul grund til bekymring for en eventuel afsløring af dit køb hos os.

 

Reklamation og returnering

I henhold til købeloven gives der 24 måneders reklamationsret på alle produkter. Men det er en forudsætning, at det ikke skyldes fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd, som ligger til baggrund for manglen eller skaden. Man skal reklamere i rimelig tid, hvilket svarer til 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen. Det er ALTID vores fokus at tilfredsstille jer kunder, så vi vil naturligvis ikke afvise reklamationer iretfærdigtvis. Har du en reklamation bedes du kontakte os på mail eller telefon. Vi svarer hurtigt og inden for 24 timer. Modtager vi en henvendelse og returnering af varer, fordi der er en mangel eller fejl på produktet, sender vi en returlabel elektrisk. Herefter sender vi selvfølgelig et tilsvarende produkt, når vi har modtaget varen og godkendt reklamationen. I nogle tilfælde lader vi kunden beholde den defekte varer. Dette kræver dog, at fejlen tydeligt dokumenteres. Skulle det hænde, at vi ikke har den givne vare på lager, aftales det om pengene skal refunderes eller et tilsvarende produkt alternativt kan sendes i stedet for.

 

Persondatapolitik

Ligesom på alle andre webshops skal man for at handle på TopSkud.dk lade dig registere med følgende personlige oplysninger: Navn, telefonnummer, adresse og email adresse. Vi laver denne registrering af personoplysninger med ét formål, og det er, at kunne levere varen til dig. Oplysningerne registreres udelukkende hos TopSkud.dk, og selvfølgelig vores fragtleverandør, så de ved til hvem, og hvor pakken skal hen. Vi sikrer altid, at de indsamlede personoplysninger sker ved afgivelse af dit samtykke. På den måde er du informeret om præcis, hvorfor og hvilke oplysninger der indsamles. De opbevarede kundeoplysninger er krypteret, ligeledes når de transmitteres. Vi sælger eller videregiver aldrig de oplysninger, du giver os. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Det er almene rettigheder efter Persondataloven. Henvendelse i denne forbindelse skal du rette til TopSkud.dk gennem kontaktformularen eller vore E-Mail, som du kan finde i bunden af siden. Al data bliver indsamlet og gemt i henhold til loven. For at kunne levere dine pakker, deler vi som nævnt dine oplysninger med vores fragtleverandør. Det kunne eksempelvis være PostNord eller GLS.

 

Fortrydelsesret

Der kan desværre opstå særlige situationer, hvor den givne vare ikke er helt, hvad du forventede. Eksempelvis kunne det være størrelsen på produktet, eller andre årsager, du ikke er tilfreds med. Derfor tilbyder vi 365 dages returret efter modtaget vare. Returforsendelsen skal være poststemplet senest 365 dage efter den dato, du modtog produktet. Selvfølgelig kan fortrydelsesretten kun udnyttes i de tilfælde, hvor den tilbageleveret pakke er i væsentlig samme stand, som da den blev modtaget. I visse tilfælde indgår originalemballagen som en del af varens værdi, hvilke kan betyde, at en brudt emballage kan medføre nedslag i prisen. Ligeledes kan det forekomme, at originalemballagen udgør en væsentlig værdi af varen, og kan dermed ikke anses for returneret i væsentlig samme stand, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, du vil beholde varen. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis brugen af varen er på en måde, der forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis fortrydelsesretten skal bruges, skal du selv betale for porten for at sende varen retur. Du kan også aflevere den personligt i vores fysiske butik og dermed spare portoen. Men husk at gemme postkvitteringen og/eller tracking nummeret, som kvittering og dokumentation for, at varen er afsendt.

 

Logstatistik

Vi bruger et statisk system, som opsamler informationer, der kan give et stistisk billede af, hvor mange besøgende vore website har haft, hvor de kommer fra, samt hvor på websitetet den forlades. Det hedder logstatistik, og det anvender vi den simple grund, at vi ønsker at optimere vores funktionalitet og websitet generelt således, at den bliver bedre, hurtigere og nemmere for dig at brurge.

 

Fortrolighedspolitik

Som tidligere nævnt går vi ekstremt meget op i at respektere privatlivets fred på internettet. Derfor afslører vi ingen informationer om kunder/brugere til tredjepart med mindre, det er nødvendigt for at gennemføre transaktion og leverance. Vi sælger ALDRIG dine oplysninger.

 

Ansvarsfraskrivelse

Nogle af produktnavnene på Topskud.dk kan forekomme fiktive, og bruges derfor kun til markedsføringsmæssige formål. Vi anvender som udgangspunkt de samme navne fra vores producenter og leverandører, men har ikke kontrol over hvordan navnene bliver skabt. Alle produkter er fremstillet af EU godkendte hampe sorter, der ikke overstiger et THC indhold på over 0,2% som lovens grænseværdi går til, og kan derfor ikke sammenlignes eller sidestilles med ulovlig hamp eller cannabis generelt. Vi gør særlig opmærksom på at CBD produkter ikke er medicin, og derfor ikke kan kurerer eller behandle sygdomme, og sælges derfor ikke som et lægemiddel. Alle produkter på Topskud.dk sælges udelukkende som souvenirs, kosmetik og samleobjekter til gaver, og må på ingen måde indtages i kroppen!

 

Toked.dk er underlagt Dansk lov.

Vi kan indeholde links fra tid til anden fra vores hjemmeside til andre internetsider. Vi har derfor ikke kontrol over indholdet af disse websider. Vi fralægger os ethvert ansvar i forbindelse med dit brug af disse sider. Vi kan ændre vilkår og betingelser til enhver tid, og vi er ikke forpligtet til at underrette dig om sådanne ændringer.